In extremis pakt DCG een punt tegen SO Soest

Het duel met SO Soest heeft DCG op de valreep nog een punt opgeleverd.

In de eerste helft wisten beide teams weinig kansen te creëren en het was dan ook niet gek dat er bij rust nog een 0-0 stand op het scorebord stond.

In de tweede helft was het SO Soest dat vanaf de stip aan de leiding kwam. Bryan Saas ging achter een lange bal van doelman Hein Janmaat aan en kreeg in het strafschopgebied een duwtje. De bal ging op de stip en Bart Hooft maakte de 0-1.

Er volgde een stormloop van DCG richting het Soestse doel, maar die leek zonder succes te blijven. Tot het allerlaatste moment van de wedstrijd. Dit keer werd een speler van DCG licht vastgehouden in het strafschopgebied en ook nu ging de bal op de stip. Ismail Bouhalhoul redden een punt voor zijn ploeg.

Daarmee blijft DCG aan de leiding in de derde periode, met nog drie duels te gaan. Over twee weken gaat de ploeg op bezoek bij VVZA, dat strijdt voor lijfsbehoud. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Archieffoto: Mario Wormhoudt