Home / Algemeen / Invaller Luuk Admiraal (Spakenburg) velt OFC

Invaller Luuk Admiraal (Spakenburg) velt OFC

Hekkensluiter OFC beleeft een moeilijk seizoen in de Jack’s League (Tweede Divisie). De ploeg van Pieter Mulders had voorafgaand aan het duel met Spakenburg vier punten verzameld en wilde op het eigen sportpark graag punten bijschrijven. Spakenburg kent ook een wisselvallig seizoen en verloor de twee voorgaande wedstrijden. Terwijl OFC al sinds 27 augustus geen punt meer heeft behaald.

Tijdens de eerste helft bood OFC goed weerstand en kreeg meerdere kansen, maar de bezoekers uit het vissersdorp kregen ook enkele mogelijkheden. Na een uur spelen gebeurde er twee belangrijke dingen. OFC-speler Eric Veerman zag zijn goede inzet gekeerd worden door Spakenburg-keeper Alessandro Daamen. Daarnaast kwam Luuk Admiraal binnen de lijnen voor de bezoekers. Admiraal wordt door Spakenburg gehuurd van Excelsior, de jonge speler maakte afgelopen winter de overstap vanuit ASWH.

Na een voorzet van Vince Gino Dekker scoorde invaller Admiraal, waarmee hij de 0-1 op het scorebord zette. In de slotfase zette OFC een slotoffensief in en werd meermaals gevaarlijk in het strafschopgebied van Spakenburg. Echter bleven de Blauwen overeind en wisten door de geboden ruimte zelfs de 0-2 te maken. Een voorzet van Maurice de Ruiter werd door Admiraal binnengeschoten: 0-2.

Volgende week zaterdag gaat OFC op bezoek bij Jong Volendam. Laatstgenoemde ploeg verloor deze speelronde met 4-2 van Quickboys. Spakenburg gaat op bezoek bij AFC, dat deze zaterdag met 3-2 won van FC Lisse. Bekijk hier de stand, uitslagen en het programma in de Jack’s League (Tweede Divisie).

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC