IVV Landsmeer

IVV geeft niet thuis tegen FC Uitgeest

Lang deed IVV dit seizoen mee in de (sub)top van Zondag 1a. Het leek een tijdje op dat de Landsmeerders weer mee mochten doen om de nacompetitie voor promotie. Maar na een verrassende nederlaag tegen laagvlieger FC Uitgeest is duidelijk dat dat er niet meer in zit: 0-1.

IVV startte de wedstrijd nog goed en was dreigend via Mitchel Baars, maar tot echt grote kansen kwam het niet. FC Uitgeest stond achterin goed. Zelf wist het zo nu en dan gevaarlijk te worden via Rens Brouwer, die Danny Goedkoop een lastige middag bezorgde.

Maar een strafschop moest voor de opening van de score zorgen. Na een handsbal mocht Kick Smit vanaf de stip de 0-1 maken. Na rust had FC Uitgeest de score kunnen uitbreiden, maar het ontbrak de bezoekers aan scherpte voor de goal.

Tot de laatste minuut mocht IVV dus hopen op de gelijkmaker, maar die dat er niet in. Zo eindigt het seizoen toch wat teleurstellend voor de Landsmeerders, al zullen zij vooraf tevreden zijn geweest met een plaats in het linkerrijtje. Er zijn nog drie duels te gaan, waarvan de eerstvolgende een bezoek aan SDZ is op 14 mei. Bekijk hier de stand en het programma in Zondag 1a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV