IVV herpakt zich tegen PVCV

Donderdagavond verloor IVV verrassend van FC Weesp. Daarmee leken ook de titelaspiraties van IVV de prullenbak in te kunnen, maar er waren nog 4 speelrondes te gaan en 4 punten zijn dan niet onoverbrugbaar. Tegen PVCV moest IVV er dus weer staan en de zege pakken. Dat lukte: 2-0.

“Na de desillusie van donderdag was het fijn om vandaag weer te winnen. In de stand leverde het niets op, maar qua gevoel is het natuurlijk lekker”, aldus Frans Schuitemaker. De trainer zag dat het niet vanzelf ging voor zijn ploeg zondagmiddag: “Het was heel moeizaam. PVCV stond met 5, 6 man achterin en speelde vooral lange ballen. Wij hadden het lastig om een goal te maken.”

Bij rust stond het dan ook nog 0-0, maar in de tweede helft kwam daar verandering in. Een vrije trap van Roy Bussman werd binnen gekopt door Danny Goedkoop. Daarna duurde het een tijdje voordat de 2-0 viel. Zo hielp Dylan van Os een grote kans om zeep, omdat hij geen oog had voor zijn medespelers en het zelf probeerde. Maar uiteindelijk werd het via Daniël Schemer toch 2-0.

Hoewel de zege zeer welkom was, blijft Schuitemaker realistisch: “Het zal heel moeilijk worden om De Meer nog in te halen. Wij moeten gewoon blijven winnen en als dat niet genoeg is, dan zullen we via de nacompetitie ons doel moeten bereiken.” Volgende week vervolgt IVV de competitie bij Nieuw Utrecht, de huidige nummer 12. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV