fbpx
Home / Algemeen / IVV na rust voorbij SVW 27 (5-1)

IVV na rust voorbij SVW 27 (5-1)

Afgelopen zondag stond voor IVV uit Landsmeer de vierde competitiewedstrijd op het programma. Tot dan toe had de ploeg drie punten behaald. De ploeg had gelijkgespeeld tegen Assendelft, KFC en Vitesse 22. De tegenstander was SVW 27 uit Heerhugowaard. SVW had nog drie wedstrijden nog geen punt behaald.

Bij IVV ontbrak de geschorste Quincy Molly, hij kreeg in de wedstrijd tegen Vitesse 22 tweemaal geel. Het begin van de wedstrijd was voor de ploeg uit Landsmeer, het kwam enkele malen gevaarlijk voor de goal van SVW. Toch kwamen de bezoekers op voorsprong: Tim Appel tikte de 0-1 binnen. Voor de pauze maakte IVV de gelijkmaker. De ingevallen Jeffrey Wilders kopte door, waarna Renaldo Jongebloet de 1-1 kon maken.

In het tweede bedrijf ging SVW opportunistischer spelen. Dit resulteerde in enkele kansen, echter hield de IVV-doelman zijn ploeg op de been. Door spits Jongebloet kwam IVV op een 2-1 voorsprong, nadat hij diep werd gestuurd door Youri Brinkman kon de 30-jarige aanvaller beheerst afmaken. Wilders zette IVV op een 3-1 voorsprong. Ook maakte Wilders de 4-1, na voorbereidend werk van Chris Zaide. De eindstand kwam op het bord door een andere invaller. Justin Nep kopte de bal binnen, na een voorzet van Zaide.

Door de zege op SVW 27 heeft IVV nu 6 punten in de zondag tweede klasse A en staat hierdoor op een achtste plek. Klik hier om de uitslagen, standen en het programma te zien. Volgend weekend neemt de ploeg uit Landsmeer het in Haarlem op tegen Schoten.

Foto: Archieffoto van Renaldo Jongebloet bij JOS Watergraafsmeer

Send this to a friend