Home / Algemeen / IVV rekent in 24 minuten af met SO Soest

IVV rekent in 24 minuten af met SO Soest

Wat de uitslag ook zou worden, bij IVV stond zondagmiddag een feestje op de planning. Na het duel met SO Soest werd de gerenoveerde kantine geopend door de burgemeester. De ploeg van Edwin Keizer gaf de IVV’ers nog meer reden tot feest: 6-1.

Er werd bijzonder snel afgerekend met SO Soest, dat toch ook zeker geen zwakke ploeg is. Dat benadrukte ook Keizer, ondanks dat zijn ploeg halverwege de eerste helft al met 4-0 voor stond. Met een pijlsnelle hattrick zorgde Daniël Schermer voor de eerste drie goals. Snel daarna kwam de vierde goal van Massimo Kammeron. Daarna vielen er een tijdje geen goals meer, al had IVV wel de kansen om de score nog verder op te laten lopen.

Na rust koos Soest voor een ander systeem en kwam het uit een counter op 4-1. IVV liet zich niet van de wijs brengen en kwam via Dylan van Os op 5-1. Het slotakkoord was voor Schermer, die met de 6-1 zijn vierde goal van de middag maakte. “Soest is echt geen slechte ploeg, maar wij aren gewoon heel goed vandaag. Dit was verreweg onze beste wedstrijd van het seizoen. De spelers hebben echt heel veel energie in deze wedstrijd gestopt”, concludeerde Keizer.

Komende zaterdag speelt IVV voor de beker tegen zaterdag eersteklasser Zuidvogels: “Een mooie wedstrijd, waarin we jongens met pijntjes wat rust gaan geven en anderen die er dichtbij zitten de kans kunnen geven.” De week erna kan iedereen bij IVV even bijkomen, want de ploeg is dan vrij. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV