Home / Algemeen / Jasper Werkhoven laat Aalsmeer na één seizoen achter zich voor terugkeer bij Argon

Jasper Werkhoven laat Aalsmeer na één seizoen achter zich voor terugkeer bij Argon

Het uitstapje van Jasper Werkhoven bij zaterdag eersteklasser FC Aalsmeer blijft beperkt tot één seizoen. De 23-jarige middenvelder kiest voor een terugkeer op het oude nest en speelt vanaf komende zomer weer in het blauw van Argon, dat momenteel onderaan staat in de Hoofdklasse.

“Ik heb het prima naar mijn zin bij Aalsmeer. Het is een warme club en dit is voor mij een leerzaam jaar. Maar ik denk dat ik bij Argon voetballend beter tot mijn recht kom”, verklaart Werkhoven. Hij speelde in Mijdrechtse jeugd en vier seizoenen in het eerste elftal. “Ik ben daar bekend. De contacten zijn altijd goed gebleven. Bovendien woon ik op twee minuten afstand van de club en veel vrienden van mij spelen daar nog. Zij zouden het leuk vinden om mij weer in het blauw te zien. Dat heeft ook meegespeeld in mijn beslissing.”

In de winterstop werd hij benaderd en nam vervolgens ruim de tijd om zijn keuze te maken. Aalsmeer werd vorige week op de hoogte gesteld van zijn besluit om na dit seizoen te vertrekken, zijn ja-woord aan Argon gaf Werkhoven maandag. “Het gaat nu niet zo goed met de club, maar ik hoop dat ze zich handhaven. Mocht dat niet lukken, is het de bedoeling om zo snel mogelijk terug te keren. Ik heb ze een paar keer zien voetballen en vind dat Argon thuishoort in de Hoofdklasse. Dit seizoen zijn er andere jongens opgestaan en ik sluit niet uit dat er meer versterkingen komen. Het blijft een club met een grote naam.”

Foto: Sport in Beeld

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)