Jermain Rosheuvel op proef in Denemarken

Jermain Rosheuvel, onderdeel van de Van Riemsdijk Sports Academy en uitkomend voor Zuidoost United, is momenteel op proef bij Dalum IF. De club is actief op het derde niveau van Denemarken.

De linksback loopt bij Dalum IF een week mee, waarbij hij diverse trainingen meedoet en daarnaast een wedstrijd afwerkt. Op basis van zijn prestaties beslist de club of het met Rosheuvel door wil gaan.

Kwaliteiten

Rosheuvel is een snelle linksback die zich ondanks zijn lengte uitstekend staande houdt in wedstrijden tegen Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s). De verdediger is bovenal fel en agressief in de duels. Hij was in het verleden in Amsterdam onder meer actief voor Zeeburgia en ZSGOWMS. Afgelopen jaar kon hij nog naar een beloftenteam in de Keuken Kampioen Divisie, maar dat ging uiteindelijk niet door vanwege een bovenbeenblessure.

Dalum IF

Het Deense Dalum IF is in 1931 opgericht en momenteel middenmoter in de Tweede Divisie van het land. De club werkt zijn wedstrijden af in Odense, waarbij het stadion ruimte biedt voor circa 4000 toeschouwers. Dalum IF komt uit in rode tenues.

Tekst: Jordi Smit
Foto: Van Riemsdijk Sports Academy

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)