Jethro Abram volgt Rob Rijnink bij ZSGOWMS op

Volgend jaar staat er een nieuw gezicht voor de spelersgroep bij ZSGOWMS. De huidige trainer, Rob Rijnink, zwaait na meerdere seizoenen af. Hij wordt opgevolgd door Jethro Abram, die eerder de hoofdtrainer van SV Hoofddorp en AFC’34 was. Daarnaast gaat assistent Sebastiaan Fritz een andere rol vervullen binnen de vereniging uit Amsterdam West.

Binnen ZSGOWMS werd gesproken over de invulling van de staf in het seizoen 2023/2024. Hoofdtrainer Rijnink gaf te kennen dat hij ermee ging stoppen. Voor Fritz wordt het lastig om zijn huidige rol als assistent te combineren met het uitgebreide takenpakket op zijn werk. Snel kwam de club in contact met Abram en hij had zeker zin om weer op het veld te staan.

“We waren er eigenlijk vrij snel uit”, licht de kersverse trainer toe. “Ik kende Sebas (Fritz, red,) al en we raakten in gesprek.” Dat verliep vlot, waardoor hij aangesteld is als de nieuwe trainer van ZSGOWMS. “Ik heb ook weer zin om op het veld te gaan staan. Want dit jaar train ik geen club en het begint weer te kriebelen. Het is namelijk hartstikke leuk om met het team bezig te zijn, toe te leven naar wedstrijden en successen te behalen.” Voorafgaand aan dit seizoen was Abram vier jaar hoofdtrainer bij SV Hoofddorp, waar hij actief was in de zondag eerste klasse. “De komende tijd ga ik een beter beeld proberen te vormen van het elftal.”

“We zijn erg blij met het aanstellen van Jethro”, aldus een zeer tevreden Fritz. “Hij heeft een duidelijke visie en ook zijn beoogde manier van spelen sluit aan bij wat de club voor ogen heeft.” Zelf blijft Fritz betrokken bij het team, hij gaat zich meer richten op de technische kant. Rijnink en Fritz willen het seizoen goed afsluiten.”We blijven dit seizoen strijden voor promotie, want we willen als club doorgroeien.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)