Jethro Abram volgt Verschoor op bij SV Hoofddorp

Jethro Abram is komend seizoen hoofdtrainer van zondag eersteklasser SV Hoofddorp. Abram volgt Jerry Verschoor op die niet in het bezit is van de juiste papieren. Na dit seizoen loopt zijn dispensatie af en het is hem door privé-omstandigheden niet gelukt zijn TC 1 te halen.

Hoofddorp kon dus niet anders dan op zoek te gaan naar een nieuwe trainer. “Wij betreuren het dat Verschoor moet stoppen, want hij is een product van de eigen opleiding”, laat het bestuur in een verklaring weten.

De club schakelde snel met het aantrekken van Abram, die momenteel nog werkzaam is bij competitiegenoot AFC’34 in Alkmaar. Beide kwamen een overeenkomst voor één seizoen overeen. De 34-jarige in Heemstede wonende trainer is sinds 2012 actief als hoofdtrainer. Na drie seizoenen VSV is hij nu bezig aan zijn tweede jaar bij AFC’34.

“De positieve ontwikkelingen en toekomstmogelijkheden, een prachtige accommodatie en een uitstekende verenigingsorganisatie bij S.V. Hoofddorp zijn belangrijke redenen voor Jethro Abram om voor onze vereniging te kiezen”, vervolgt de club. “De visies op voetbaltechnisch en organisatorisch gebied van het bestuur en de nieuwe trainer liggen heel dicht bij elkaar en dat heeft ertoe bijgedragen dat de contractbesprekingen op een prettige en snelle manier hebben plaatsgevonden.”

Promovendus Hoofddorp staat momenteel op een tiende plaats in de zondag eerste klasse A met twaalf punten uit elf wedstrijden. AFC’34, de huidige ploeg van Abram, staat zevende en heeft drie punten meer.

Foto AFC’34 | Jethro Abram

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)