Home / Algemeen / Joachim van der Marck nieuwe hoofdredacteur

Joachim van der Marck nieuwe hoofdredacteur

Joachim van der Marck is per direct benoemd tot nieuwe hoofdredacteur van Het Amsterdamsche Voetbal. De afgelopen anderhalf jaar was hij al werkzaam als adjunct-hoofdredacteur.

“Ik ben enorm trots en dankbaar dat ik deze kans krijg”, zegt de 23-jarige Van der Marck. “De afgelopen jaren heb ik mij onder de vleugels van Mathijs Groenewoud kunnen ontwikkelen en dit zie ik als de ideale vervolgstap voor mij. Het is ook een enorme eer om het werk van Mathijs te mogen voortzetten.”

Van der Marck kwam in januari 2014 binnen als verslaggever en redacteur. Na het afronden van zijn opleiding aan de School voor Journalistiek werd hij in december 2016 adjunct-hoofdredacteur. Door het abrupte vertrek van oprichter en hoofdredacteur Mathijs Groenewoud fungeerde hij de afgelopen maanden al als eindverantwoordelijke. Nu is hij definitief naar voren geschoven als nieuwe hoofdredacteur.

“Met Het Amsterdamsche Voetbal zijn we een iets andere weg ingeslagen. Het is ook voor mij een uitdaging om die koers te begeleiden, met al onze vrijwilligers die net als ik een hart voor het Amsterdamse amateurvoetbal hebben”, besluit hij.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)

Send this to a friend