Joey Noordenbos voegt zich met gebroken teen toe aan lappenmand HBOK

Joey Noordenbos komt waarschijnlijk pas in 2018 weer in actie voor HBOK. De aanvaller van HBOK liep anderhalve week geleden tegen AMVJ (1-2 nederlaag, red.) een gebroken teen op en moet enkele weken toekijken.

Tien minuten voor tijd ging het mis voor de aanvaller. Nadat hij op doel wilde schieten werd zijn schot geblokt en raakte hij de onderkant van de tegenstander zijn voet. ‘’Ik voelde mijn tenen niet meer. Ik heb de wedstrijd uitgespeeld. De volgende dag was mijn teen dik en blauw dus toen wist ik al dat het niet goed zat.”

Bij de fysiotherapeut werd met een stemvork gekeken wat er aan de hand was. Toen de stemvork tegen het bot werd aangehouden en zijn teen pijn deed, bleek het gebroken te zijn. “Een bezoek aan het ziekenhuis bleef echter achterwege aangezien er niets aan gedaan kan worden.’’

Stiekem hoopt Noordenbos over anderhalve week in de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop (de derby tegen OSV, red.) in actie te kunnen komen. “Ik wil weer voetballen en ga er alles aan doen om die wedstrijd te halen. Desnoods tape ik mijn teen in tot het zo dik is dat ik niks meer voel. Voor mijn werk als personal trainer sta ik de hele dag, dus rust krijgt mijn teen sowieso niet.”

Aan de waslijst van blessures is met de aanvaller de zoveelste speler toegevoegd. “Het is natuurlijk niet mooi dat er zoveel ontbreken wegens blessureleed. Ik was dit seizoen goed begonnen en scoorde veel. Ik liep bijna één op één. Voorlopig zal de teller even stil blijven staan.’’

Verslag Roy Baltus
Foto Rikus de Lange

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)