Home / Algemeen / Jong Holland deelt nieuwe klap uit aan FC Almere

Jong Holland deelt nieuwe klap uit aan FC Almere

Sinds afgelopen weekend is FC Almere de rode lantaarndrager in Zaterdag 2a. Dinsdag stond het inhaalduel met Jong Holland op het programma en was er dus een mogelijkheid om die plek meteen weer over te dragen aan FC Zaandam. Maar de Almeerders kwamen niet in de buurt van een resultaat. De 6-1 nederlaag was nog mild.

Jong Holland startte fel en opende na een klein kwartier de score via Luc Straathof. Wat volgde was eenrichtingsverkeer naar het Almeerse doel, waar Jort Feijen de tweede goal in maakte. Nog voor rust werd het ook nog 3-0. Jessey Tuffour probeerde een voorzet weg te werken, maar liet de bal achter zijn eigen doelman eindigen.

Ook na rust was het Jong Holland dat het spel bepaalde en via Dianto Kuiper op 4-0 kwam, de 5-0 kwam op naam van Sam van de Kamer en een kwartier voor tijd werd het ook 6-0. Kuiper bediende Kamer met een fraaie crosspass, waarna laatstgenoemde de 6-0 maakte. Vlak voor tijd verzachtte Mike de Blieck het leed voor Almere nog enigszins met de 6-1.

Komende zaterdag moet FC Almere opnieuw vrezen voor een pak slaag, het gaat dan op bezoek bij FC Aalsmeer, de huidige nummer drie. Bekijk hier de stand en het programma in Zaterdag 2a

Send this to a friend