JOS Watergraafsmeer deelt de punten met SDO

JOS Watergraafsmeer heeft zondag opnieuw een punt gepakt in de Hoofdklasse, al leek het er lange tijd op dat dat zelfs 3 punten zouden worden. Tien minuten voor tijd wist tegenstander SDO Bussum echter de 2-2 te maken.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Hoofdklasse A

SDO was de eerste die dicht bij een goal was. Een voorzet vloog echter voorlangs. Daarna was het JOS Watergraafsmeer met een kans en direct ook de goal. JOS Watergraafsmeer wist op voorsprong te komen via Kobina Plange, die daarmee alweer zijn derde goal van het seizoen maakte. Hij kwam er doorheen op rechts en zag zijn poging (of was het een voorzet?) van richting veranderd worden en binnen vallen. Halverwege de eerste helft was het Reggie Schaap die, ook met zijn 3e goal van het seizoen, de voorsprong voor JOS verdubbelde.

Zo had JOS bij rust een prima uitgangspositie tegen medekoploper SDO Bussum. Maar het wist die ruime voorsprong in de tweede helft niet vast te houden. Na ongeveer een kwartier tekende Jesse van Huisstede voor de 2-1. Een voorzet vanaf links kwam voor zijn voeten terecht en tikte hij netjes binnen. Een kleine tien minuten voor tijd was het Lars Raaijen die er 2-2 van maakte. Hij kreeg alle ruimte om van afstand uit te halen en deed dat dan ook met succes. Vlak voor tijd was SDO nogmaals gevaarlijk voor de goal van JOS, maar in de kluts ging de bal er niet in.

Foto’s: Mario Wormhoudt