fbpx
Home / Hoofdklasse A zondag / JOS Watergraafsmeer gedeeld koploper na nieuwe zege

JOS Watergraafsmeer gedeeld koploper na nieuwe zege

JOS Watergraafsmeer is bezig aan een overtuigende rentree in de Hoofdklasse. Het begon met een spectaculaire 4-4 tegen Hollandia en een 3-2 zege op Be Quick 1887. Uit bij Alphense Boys werd zondag opnieuw gewonnen: 0-2. Daardoor is JOS Watergraafsmeer nu gedeeld koploper, samen met SDO, Hollandia en Leonidas.

Tegen Alphense Boys hadden de Amsterdammers niet heel veel te vrezen, op de openingsfase na. Toen was de thuisploeg het gevaarlijkst en kreeg het via Cem Sahin een zeer goede mogelijkheid. Na een goede actie belandde zijn schot op de paal. Even later was het wel raak voor JOS. Malcolm Esajas had de bal voor het inschieten, nadat de verdediging uit Alphen er naast zat bij een lage voorzet.

Alphense Boys kwam niet door de verdediging van de Amsterdammers heen. Het moest het hebben van een vrije trap en een lobje, toen Colby Harmon even wat verder voor zijn doel stond. Beiden ging er echter niet in. Met een 0-1 stand gingen beide ploegen rusten.

Meteen na rust verdubbelde Kobina Plange de score voor zijn ploeg. Hij stond helemaal vrij en kon de bal zo in het doel schuiven. Alphense Boys gaf zich niet gewonnen en schakelde over naar een aanvallender systeem, maar daarvan raakten de Amsterdammers niet in de war. Het bleef bij 0-2.

Komende zondag ontvangt JOS Watergraafsmeer medekoploper SDO.

Foto: Mario Wormhoudt

 

 

Send this to a friend