Home / slideshow / JOS Watergraafsmeer haalt in laatste kwartier uit tegen Amstelveen Heemraad
JOS Watergraafsmeer zaterdag

JOS Watergraafsmeer haalt in laatste kwartier uit tegen Amstelveen Heemraad

Amstelveen heeft voor de vierde keer op rij een nederlaag geleden. Thuis werd met 0-5 verloren van JOS Watergraafsmeer. Bij rust stond het nog 0-1, maar in de tweede helft stelde de ploeg van Richard Pel orde op zaken en in het laatste kwart liep JOS uit naar de 0-5 overwinning.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 3b

Onder een aardig lentezonnetje begon de wedstrijd en binnen vier minuten strafte Enzo Paal een slippertje van Mike Lesmeister keihard af en zette zijn ploeg op een 0-1 voorsprong. Amstelveen was gelijk een beetje van slag, maar JOS wist niet gelijk het verschil te maken. Mike Gigengack en David van Meggelen kregen twee 100% kansen, maar nu was Mike Lesmeister wel bij de les en wist de beide kansen te neutraliseren. Met een 0-1 ruststand gingen de ploegen aan de thee.

Na rust de eerste echte kans voor Skip Slingerland, maar zijn inzet ging op de paal en daarna was het Mike Lesmeister die eerder bij de bal was dan de spelers van JOS. Reshad Haidari kreeg de mogelijkheid op de gelijkmaker, toen hij op weg was naar Maarten Daniëls. Maar Daniëls was attent genoeg om dit te voorkomen. 20 minuten voor tijd kopte Sander Willems JOS op een 0-2 voorsprong en daarna ging het snel. David van Meggelen schoot simpel binnen, Rody Roos benutte een strafschop en vlak voor tijd schoot Jeremiah Dap JOS op 0-5. Gelijk daarna floot Jach van Egmond voor het laatst en verliest Amstelveen voor de vierde keer op rij.

JOS Watergraafsmeer blijft bovenin mee doen en Amstelveen moet nog alle zeilen bijzetten om niet in de problemen te komen. Volgende week gaat Amstelveen op bezoek bij De Meer en zal het tij moeten keren. De Meer, momenteel gesitueerd op de 12e plek (en dus op een nacompetitieplek), is de te kloppen tegenstander. JOS Watergraafsmeer gaat op bezoek bij Pancratius.

Tekst: Helmar Vercasman

Foto’s: Hans van Beek

 

 

Send this to a friend