Home / Zaterdag 3b / JOS Watergraafsmeer hard onderuit tegen Buitenboys

JOS Watergraafsmeer hard onderuit tegen Buitenboys

Derdeklasser Buitenboys blijft in 3B de trotse koploper. De Almeerse ploeg zegevierde weer met ruime cijfers. Nu was JOS/Watergraafsmeer het slachtoffer: 7-1. De ploeg van Mark Steur bezet met Wartburgia de eerste plaats op de ranglijst in 3B.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 3b

Buitenboys kreeg direct na het eerste fluitsignaal al veel balbezit en zette de gasten gelijk onder druk. Was men vorige week vaak een stap te laat, nu was dat beter voor elkaar. De voorsprong liet dan ook niet lang op zich wachten, na een mooie steekbal van Davey Altorf werd Michell Martens gelanceerd. Hij werd ten val gebracht en de arbiter wees naar de stip. Rowdy Moorman schoot Buitenboys vanaf elf meter naar 1-0. JOS probeerde wel om de stand gelijk te trekken, maar Buitenboys stond goed en gaf de Amsterdammers maar weinig speelruimte. Nog voor de rust liep Buitenboys uit naar 4-0, eerst was het Dave Montijn die van ruime afstand de bal in de kruising knalde en later was het Davey Altorf die uit een mooie actie van George Akpo en Sharinda Jagroep afrondde. Nog voor de rust werd ook nog de 4-0 door Moorman binnen geschoten.

In het tweede bedrijf bleef de thuisclub de betere ploeg met als gevolg nog drie goals, Rowdy Moorman en Mitchell Martens waren hier verantwoordelijk voor: 7-0. Uiteindelijk redde JOS nog wel de eer door in minuut 80 te scoren. Een verdiende winst voor Buitenboys  en voor JOS de vierde nederlaag op rij.

Trainer Mark Steur van Buitenboys was dik tevreden: “We hebben als team uitstekend gespeeld en combinerend zag het er allemaal goed uit. Ik ben blij met dit resultaat maar nog meer met de manier waarop met veel inzet en overleg gestreden werd.”

Tekst: Herman de Wit

Archieffoto: Hans van Beek

Send this to a friend