fbpx
Home / Hoofdklasse A zondag / JOS Watergraafsmeer maakt spektakelstuk van rentree in Hoofdklasse

JOS Watergraafsmeer maakt spektakelstuk van rentree in Hoofdklasse

JOS Watergraafsmeer maakte zondag haar rentree in de Hoofdklasse. Het werd meteen een spektakelstuk. Op bezoek bij Hollandia in Hoorn stond er na 90 minuten een 4-4 stand op het scorebord.

Al na een kleine 5 minuten was het Reggie Schaap die de Amsterdammers op voorsprong zette. Met een kanonskogel liet hij de doelman van Hollandia kansloos. Maar Hollandia kwam al snel terug in de wedstrijd. Na een scrimmage voor het doel van Colby Harmon maakte Milan Vissie er 1-1 van. De goals volgden elkaar in rap tempo op, want de 1-2 volgde niet veel later. Kobina Plange herstelde de voorsprong voor JOS Watergraafsmeer. Met een 1-2 stand gingen beide ploegen rusten.

Na rust wist Hollandia zich opnieuw te herpakken en al snel op gelijke hoogte te komen dankzij een schuiver van Mukthar Suleiman. Het bleef een levendig duel, met nog bijna een helft te spelen en een 2-2 stand op het scorebord. Dit keer duurde het iets langer voordat de volgende goal viel. Bijna halverwege de tweede helft bracht Malcolm Esajas JOS opnieuw op voorsprong. Ook dit keer liet de gelijkmaker van Hollandia niet lang op zich wachten.

Uiteindelijk kwam JOS voor de vierde keer op voorsprong. Opnieuw door Malcolm Esajas, dit keer uit een penalty. Maar Hollandia bleek een taaie ploeg en gaf zich nog niet gewonnen. Daan Buurman zorgde een paar minuten voor tijd nog voor de 4-4, waarmee de eindstand bereikt was.

Foto’s: Dini Spil

Met deze selectie keert JOS Watergraafsmeer terug in de Hoofdklasse

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)

Send this to a friend