Judah Berefo verruilt De Dijk voor competitiegenoot DOVO

Judah Berefo blijft actief in de Derde Divisie zaterdag. De 21-jarige rechtsback verlaat hekkensluiter De Dijk na één seizoen om zijn loopbaan te vervolgen bij DOVO. In Veenendaal heeft hij een eenjarig contract getekend.

Berefo maakte naar verluidt indruk tijdens het competitieduel op 12 januari (1-1) tegen zijn nieuwe club. Hij was op zoek naar een nieuwe club omdat hij vanwege privéredenen weer naar Gelderland verhuist, nadat hij dit jaar in Amsterdam studeerde. DOVO trok op dat moment snel aan de bel. “Het is een grote club met een mooi complex”, zegt hij op de website van zijn nieuwe club. “Ik hoefde er niet lang over na te denken. Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen bij de ambities die de club heeft. Het gaat een leerzaam jaar voor mij worden, maar ik heb er heel veel zin in.”

De vleugelverdediger speelde tot op heden negentien wedstrijden voor De Dijk, dat afstevent op degradatie naar de Hoofdklasse. In het verleden droeg hij het shirt van ESA en RKHVV. Berefo is de derde speler die heeft aangegeven bezig te zijn aan zijn laatste maanden aan de Schellingwouderdijk. Ook ploeggenoten Nick Borgman (SDZ) en Clayd Olf (ZSGOWMS) hebben elders onderdak gevonden.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)