Kadoelen

Kadoelen versterkt selectie goed: “Belangrijk om door te selecteren”

Kadoelen bleek vorig seizoen het tij niet te kunnen keren, waardoor de Amsterdammers dit voetbaljaar uitkomen in de vierde klasse. Hoewel de teleurstelling erin zit bij de club, kijkt deze vol ambitie vooruit. De uitdaging mag namelijk dan wel groot zijn, maar iedereen is vol vertrouwen dat een snelle terugkeer op het oude niveau tot de mogelijkheden behoort.

Het was voor hoofdtrainer Donny Geel de afgelopen maanden flink puzzelen om zijn nieuwe selectie samen te stellen. De oefenmeester had het gevoel dat er nieuwe impulsen in de selectie moesten komen en probeerde daarom via connecties om versterkingen te vinden. Daarin slaagde Geel aardig, want onder meer Rik Smit en Nicky Roele kozen ervoor om naar Kadoelen te komen. Het brengt de kwaliteiten van zijn spelersgroep alleen maar verder omhoog.

“We beschikken dit seizoen over twintig vaste jongens, waardoor we ergens op kunnen bouwen”, zo legt Geel uit. “Het is simpelweg belangrijk om elkaar jaar door te selecteren. Met een beetje geluk gaan we het in de vierde klasse direct goed doen en weten we bovenin mee te draaien. We weten alleen dat er in die competitie altijd wel een paar verrassingen zijn. Dat zal dit jaar niet anders zijn. De ambities zijn echter helder: promotie is het hoofddoel.”

Naam: Vorig seizoen:
Boris van Leeuwen Kadoelen
Danny Bodemeier Kadoelen
Tim van Beelen Kadoelen
Donny Bos De Dijk
Patrick Pigge Kadoelen
John Bangura De Dijk
Roy Dors Kadoelen
Shrino Lee Kadoelen
Jurre de Boer Kadoelen
Rik Smit OSV
Dave Dangeli De Meteoor
Maurice de Ridder De Dijk
Toon van der Waal Kadoelen
Reduan Fares Kadoelen
Mitchel Bijvoet Kadoelen
Nicky Roele OSV
Landry Monny Sporting Krommenie
Daimy da lima da Gracia Kadoelen
Lorenzo den Boef Kadoelen
Donny Roele Kadoelen

Tekst: Jordi Smit
Foto: Carin Verbruggen

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)