Home / Algemeen / Kadoelen ziet Mitchell de Vries en Mitch van Ankeren naar Sporting Krommenie vertrekken

Kadoelen ziet Mitchell de Vries en Mitch van Ankeren naar Sporting Krommenie vertrekken

Zaterdag derdeklasser Kadoelen moet het na de zomer stellen zonder Mitchell de Vries en Mitch van Ankeren. Het duo heeft aangegeven over te willen stappen naar de zondag. In Sporting Krommenie hebben zij een nieuwe club gevonden.

Beide spelers waren door werkverplichtingen eigenlijk genoodzaakt iets anders te zoeken. Zo gaat De Vries vanaf het nieuwe jaar (2020) vast op zaterdag werken, iets waar Van Ankeren al regelmatig last van heeft. “Ik merkte dat ik aan het eind van de wedstrijd gewoon moe werd. Dat wil ik niet meer”, zegt de spits, die dit seizoen liefst 22 keer trefzeker was. “Het is enorm jammer dat ik wegga. Kadoelen is een fantastische club met dito vrijwilligers. Als het even kan, sta ik op zaterdagen gewoon langs de lijn om de jongens aan te moedigen.”

Bij Sporting Krommenie, dat door het aangepaste nacompetitieschema naar de zondag derde klasse is gepromoveerd, spelen zij straks onder voormalig Kadoelen-trainer Jordi van Beek. “Hij heeft een zeer jonge groep en was op zoek naar ervaring. Wij worden samen de oudsten van het team, met 27 en 28 jaar”, vertelt De Vries. Dat is best apart en zijn we nog nooit geweest, maar dat tekent wel gelijk de potentie van het team. Het is mooi voor de club dat ze voor het eerst in de historie naar de derde klasse gaan en dat wij daar onderdeel van gaan uitmaken.”

Voordat de blik op hun nieuwe club kan, wacht het duo met Kadoelen nog een finale in de strijd om lijfsbehoud veilig te stellen. Zaterdag is op neutraal terrein (bij Hercules Zaandam) vierdeklasser Beverwijk de tegenstander.

Foto boven: John Beckman

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend