Katwijk een maatje te groot voor OFC

In de midweekse speelronde stond voor OFC een bezoek aan Katwijk op het programma. Geen fijne tegenstander als je al vier duels op rij hebt verloren, aangezien Katwijk de regerend kampioen is. De thuisploeg bleek ook een maatje te groot voor OFC: 5-0.

Vanaf de start was Katwijk het meest dreigend, maar toch bleef OFC het eerste kwart van de wedstrijd relatief eenvoudig overeind. Maar daarna begon de thuisploeg met scoren. Het was Robbert Susan die een vrije trap van een meter of 25 in een keer binnen schoot. Vlak voor rust verdubbelde Katwijk de score via Ahmed El Azzouti.

Na rust bleven aan OFC-zijde Joël Amakodo en Max Veerman achter in de kleedkamer. Demio Walberg en Victor van der Linde waren hun vervangers. Na een klein uurtje wisselde ook Katwijk. Tim Freriks en Raoul Esseboom verlieten het veld voor Kay Blokland en Killian van Mil. Vooral het inbrengen van Van Mil bleek een gouden zet voor de thuisploeg. Koud in het veld maakte hij er 3-0 van en tien minuten later was hij ook belangrijk bij de 4-0. Hij veroverde de bal op de rand van het strafschopgebied, wist El Azzouti te bereiken en laatstgenoemde stiftte de bal over Ischa Bouwman. Tien minuten voor tijd maakte Van Mil ook nog de 5-0.

Zaterdag moet OFC alweer aan de bak, dan ontvangt het Spakenburg, dat onderin de middenmoot staat. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Jacks League