Home / Algemeen / Kemal Gezer (FC Abcoude) verkast naar AMVJ

Kemal Gezer (FC Abcoude) verkast naar AMVJ

Kemal Gezer moet AMVJ van de nodige ervaring gaan voorzien. De 34-jarige middenvelder komt over van FC Abcoude en is de eerste aanwinst voor de zaterdag tweedeklasser.

Een veldheer was hij, in het bekertreffen eerder dit seizoen. AMVJ boog een 3-0 achterstand om in een 3-5 zege en trainer Ricky Kumar liep gelijk naar de middenvelder toe. “Bedankt dat je eruit was gegaan, zei hij”, vertelt Gezer. “Terwijl het einde van het seizoen naderde, heeft hij weer contact opgenomen. Omdat ik een indruk bij hem zou hebben achtergelaten. Ik stond er wel voor open en heb twee keer meegtraind. Een leuke groep, fanatieke jongens. Iedereen kent elkaar, het is allemaal heel hecht.”

Gezer wilde bovendien weer op zaterdag gaan voetballen. Eén dag in het weekend moet hij werken, maar vanwege het voetballen bij FC Abcoude op zondag werd dit automatisch de zaterdag. Dat betekende dat hij zijn zoontje (Buitenveldert Onder-8) niet kon zien spelen. “Ik wil hem ook zien voetballen. Dat was voor mij de grootste reden om voor de zaterdag te kiezen. Ik heb met twee zondagclubs gesproken en heb ze allebei eerlijk gezegd dat ik voor mijn zoontje kies. Dan kan ik op zondag werken.”

Vervolgens waren er twee opties voor de controleur: AMVJ of Ajax 3. Zijn keuze viel op de Amstelveners. “Ricky is een goede jongen. Hij weet wat hij voor ogen heeft en was op zoek naar een middenvelder met rust aan de bal, die het spel neer kan zetten. Bovendien is het een beetje te vroeg voor Ajax 3. Al wil ik daar wel mijn carrière afsluiten.”

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend