‘Ketchupfles’ Jari van der Meer helpt DVVA aan overwinning op FC Weesp

DVVA heeft onder zeer moeilijke omstandigheden de inhaalwedstrijd tegen FC Weesp gewonnen. Op het veld van DVVA trainde eerder deze week Union Berlin, tegenstander van Ajax in de Europa League. Een mooie eer voor de club, maar het kwam de staat van het veld niet ten goede.

In het eerste gedeelte van de eerste helft speelde DVVA zeer sterk en was de 1-0 van Julian Laan terecht. Niet lang daarna schoot Guido De Graaf ook nog op de paal. Halverwege de eerste helft kantelde de wedstrijd. DVVA kon het vertrouwde positiespel niet meer spelen en mede door het slechte veld werden veel ballen ingeleverd en kwam Weesp terug in de wedstrijd. Vlak voor rust viel ook terecht de 1-1.

In de tweede helft ging DVVA vanaf het begin opzoek naar de 2-1 en had een groot overwicht. Er werden meerdere kansen en mogelijkheden gecreëerd maar het lukte niet in de afwerking. Het duurde even, maar sinds zijn goals tegen Zandvoort is de ketchupfles van Jari van der Meer helemaal open en maakt hij belangrijke goals. Hij gaf de assist op de 1-0 en maakte in de laatste minuut op aangeven van Julian Laan de 2-1.

Deze punten waren hard nodig want vanaf 4 maart volgt voor DVVA een reeks van zware tegenstanders met OSV, Zwaluwen ’30 en AMVJ. FC Weesp gaat dan op bezoek bij EVC. Bekijk hier de stand en het programma in Zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)