Kicks laat liefhebber vrij voetballen in Amsterdam

Georganiseerd voetballen voor de liefhebber met een druk leven en een volle agenda. Kicks (een initiatief van de KNVB) is voetballen op een nieuwe manier. En bezoekers van Het Amsterdamsche Voetbal kunnen het uitproberen.

Kicks is opgericht om de ware liefhebber een nieuwe, flexibele mogelijkheid te bieden om serieus te kunnen voetballen. Ondanks een drukbezet leven. Iets, wat met het huidige aanbod vrijwel onmogelijk is. Kicks ontwikkelt en organiseert voetbalactiviteiten, in samenwerking met lokale voetbalclubs. Zes clubs in Utrecht en zes in Amsterdam: Arsenal, Diemen, DVVA, SDW, Sporting Martinus en VVA/Spartaan. Zonder lid te zijn, kan je voetballen. Hiervoor betaalt iedereen per keer.

“Met Kicks willen we zoveel mogelijk mensen aan het voetballen te houden, ook buiten het reguliere voetbalaanbod om. Simpelweg omdat dat reguliere aanbod voor heel veel (oud-)voetballers niet meer in hun agenda past en het zonde is dat mensen daardoor moeten stoppen met voetballen, terwijl ze de sport nog hartstikke leuk vinden”, zegt Pim van der Hoorn namens Kicks.

Bezoekers van Het Amsterdamsche Voetbal mogen Kicks gratis uitproberen. Klik hier voor de speciale link met meer informatie.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)