Home / slideshow / Kind van de club Mehmet Karaca blijft DWS trouw
Mehmet Karaca

Kind van de club Mehmet Karaca blijft DWS trouw

Mehmet Karaca blijft ook komend seizoen DWS trouw. Diverse trainers uit zowel de tweede als de eerste klasse belden Karaca of hij interesse had in een overstap. “Ik heb nog wel even met één van hen gesproken, maar al snel besloten om gewoon bij DWS te blijven. Ik heb hier altijd gespeeld, sinds mijn jeugd. Ik voel me hier thuis”, vertelt hij.

Een gesprek met trainer Patrick van Leeuwen stemde hem ook positief over het komende seizoen met DWS: “We willen echt bovenin mee gaan doen, het liefst om het kampioenschap strijden. Zelf wil ik als nummer 10 een belangrijke rol spelen daarin met veel assists.” “Ik denk dat we iedereen aan kunnen. Afgelopen seizoen begonnen we wisselvallig, maar daarna hebben we het met z’n allen goed opgepakt”, aldus Karaca. In de eerste periode pakte DWS slechts 10 punten uit 8 wedstrijden. Daarna ging het een stuk beter. De ploeg deed lang mee in de strijd om de tweede periode. Toen de competitie half maart werd beëindigd, stond DWS op een nette vijfde plaats.

De stijgende lijn van afgelopen seizoen wil hij met zijn teamgenoten komend seizoen dus doorzetten. Te beginnen vanaf half juni, want dan hervat DWS de training weer en zal er in een lange voorbereiding toegewerkt worden naar het nieuwe seizoen. Karaca kijkt er naar uit om weer op het veld te staan en kennis te maken met zijn nieuwe teamgenoten: “We hadden al een gezellig en goed team, met ervaren jongens als Milano (Koenders, red.) en Touvarno (Pinas, red.). Dat kan alleen nog maar beter worden.”

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS
Send this to a friend