Archieffoto van Tim Klaasen-Bos van het duel met FC Almere

Klaasen-Bos helpt Waterwijk aan gelijkspel: “Helaas hebben we niet door kunnen pakken”

Waterwijk kreeg het zaterdagmiddag niet voor elkaar om van SV Zandvoort te winnen. Beide ploegen speelden met 1-1 tegen elkaar gelijk, waardoor Waterwijk dure punten morste. Tim Klaasen-Bos was de maker van het enige doelpunt van zijn ploeg.

De gastheer kwam ondanks een goede openingsfase in de eerste helft op een achterstand te staan, waardoor Waterwijk iets moest goedmaken. Klaasen-Bos wist vlak na rust de stand gelijk te trekken door de bal bij een strafschop tegen de touwen aan te jagen. “Ik was blij dat het doelpunt snel na rust kwam, zodat we een boost konden krijgen door snel de gelijkmaker te maken”, stelt Klaasen-Bos. “Helaas hebben we niet door kunnen pakken.”

De voetballer, die overstapte van JOS Watergraafsmeer, is teleurgesteld in het resultaat. “Wanneer je als koploper tegen een middenmoter speelt, dan verwacht je dat je de dominante ploeg bent. Dat was vandaag eigenlijk te weinig het geval”, aldus Klaasen-Bos, die ziet dat de selectie kampt met meerdere geblesseerde spelers. “Ik denk dat we een brede en sterke selectie hebben, dus een compliment aan de jongens die de geblesseerde spelers hebben opgevangen.”

Tekst: Jordi Smit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)