Blauw-Wit-Beursbengels

Kleine overwinning voor Blauw-Wit Beursbengels op Geuzen/Middenmeer

Blauw-Wit Beursbengels nam het zaterdagmiddag op tegen Geuzen/Middenmeer. Die ploeg stond puntloos onderaan, terwijl Blauw-Wit Beursbengels in de middenmoot staat.

Toch was van een walk over zeker geen sprake. De Beursbengels wisten Hicham Aklalouch wel een aantal keren voor doelman Etienne Kwa te zetten, maar hij wist het niet af te ronden. Kwa keepte goed. Na ruim een kwartier wist Geuzen/Middenmeer zelfs op voorsprong te komen. Een corner kon door Eric Beerepoot worden ingekopt. Blauw-Wit Beursbengels wilde vervolgens de achterstand goed maken, maar wilde te snel en te veel. Toch wist Aklalouch voor rust nog wel een keer doel te treffen. Met een diagonaal schot in de verre hoek liet hij Kwa kansloos.

Na rust probeerde Blauw-Wit Beursbengels door te drukken en dat leidde na 10 minuten tot de tweede goal, wederom was Aklalouch de maker. Oog in oog met Kwa bleef hij rustig en schoof hij de bal in het doel. In het vervolg van de wedstrijd verzuimden de Beursbengels om de score uit te breiden, waardoor Geuzen/Middenmeer mocht blijven hopen op een eerste punt. Daar kwam het echter niet van, het bleef bij een 2-1 stand. Blauw-Wit Beursbengels bezet daardoor nu de zesde plaats, Geuzen/Middenmeer blijft stijf onderaan staan.