Knap punt voor SCPB ‘22, wel degradatie


Voor hekkensluiter SCPB ‘22 stond zaterdag een bezoek aan koploper Kolping Boys op het programma. Alleen winst was genoeg om degradatie nog een weekje uit te stellen. Uiteindelijk pakten de Badhoevedorpers knap een punt, maar was de afdaling naar de tweede klasse dus wel een feit. 

Al binnen tien minuten had Mo Ettouhlali de koploper op voorsprong gezet. In de rest van de eerste helft kreeg Kolping Boys meer dan voldoende kansen om de voorsprong te vergroten. Met name Lars Ruppert van der Voort kreeg met een aantal kopballen meerdere kansen.

Maar de thuisploeg drukte niet echt door en speelde daarmee SCPB ‘22 in de kaart. Dat wist vijf minuten voor tijd via Bilal El Hajoui El Jaafari de 1-1 op het scorebord te zetten. Ondanks het punt is de ploeg nu dus officieel gedegradeerd. Wel wist het AGB een dienst te bewijzen. De Amsterdammers leken zichzelf de afgelopen weken te hebben uitgeschakeld in de titelrace. Maar door het gelijkspel van Kolping Boys tegen SCPB ‘22 kan het toch weer spannend worden. 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)