Home / slideshow / Knijnenburg leidt WV-HEDW met twee kopgoals naar volgende bekerronde

Knijnenburg leidt WV-HEDW met twee kopgoals naar volgende bekerronde

WV-HEDW heeft de volgende ronde van de districtsbeker bereikt. In een weinig spraakmakend duel werd met 1-2 gewonnen van De Dijk. Beide trainers gaven in deze fase van het seizoen logischerwijs meer prioriteit aan de competitie, waardoor beide ploegen met een wat andere opstelling speelden dan normaal.

Het eerste gevaar kwam van WV, een vrije trap van Tim Correia ging net naast. Daarna was het echter De Dijk dat al snel op voorsprong kon komen. Toen WV-HEDW net even met tien man stond omdat Damien de Vegt geblesseerd was uitgevallen, wist de thuisploeg te profiteren en er 1-0 van te maken via Leon Schipper.

Pas in het laatste kwartier wisten de bezoekers weer echt gevaarlijk te worden en was het raak uit een kopbal van Steven Knijnenburg, de verdediger die in de competitie ook al twee keer trefzeker was. Een paar minuten voor tijd maakte Knijnenburg wederom met het hoofd zelfs zijn tweede van de avond en dat was genoeg voor de volgende bekerronde.

Komende zaterdag gaat WV-HEDW op jacht naar de vierde competitiezege tegen Zwaluwen ’30. Voor De Dijk staat een pittig duel met koploper Urk op het programma in de Hoofdklasse zaterdag.

Programma & uitslagen districtsbeker 12 t/m 14 oktober

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)