Knooppunt-topschutter Tevfik Ceyar verkast naar Futsal Apeldoorn

Tevfik Ceyar neemt na drie seizoenen afscheid van ‘T Knooppunt. Hij vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging, nadat Ceyar met de Amsterdammers de afgelopen jaren de beker en de landstitel won. Zijn nieuwe uitdaging heeft hij gevonden in promovendus Futsal Apeldoorn.

Het is voor hem een bewuste keuze geweest om naar Apeldoorn te vertrekken. “Het nieuwe plan dat zij hebben sprak mij aan. Ik denk dat ik daar bij pas. Natuurlijk heb ik ook met andere clubs gesproken, maar ik wist vrij snel dat Apeldoorn de juiste club voor mij zou zijn”, zegt de 23-voudig international. “Ik hoop dat ik mijn steentje hieraan kan bijdragen en dat we iets opbouwen waardoor we langzaam omhoog kunnen klimmen.”

Afgelopen seizoen werd Ceyar met 31 treffers topscorer van de Eredivisie. In de strijd om de landstitel moest ‘T Knooppunt hun meerdere erkennen in Hovocubo. “Ik heb in drie jaar alle prijzen kunnen pakken en Europees gespeeld. Het was hier hartstikke leuk en tof, maar op dit moment is het tijd voor iets nieuws.”

Eerder werd bekend dat ook Ismail Ouaddouh, net als Ceyar op het veld spelend voor kersverse eersteklasser Scherpenzeel, uit Amsterdam vertrekt. De 23-jarige balkunstenaar keert terug naar de Belgische competitie. Daar gaat Ouaddouh weer spelen voor KK Malle.

Foto: Said Ouasti

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)