Knotsgek duel levert OSV plek in nacompetitie op

“Knotsgek” was de samenvatting van Maurice Renger naar OSV – Zwaluwen ‘30. Na een 1-4 achterstand wist OSV het duel nog om te buigen naar een 6-4 zege.

Bij rust stonden de Amsterdammers met 1-3 achter. “De scheidsrechter maakte ook een aantal rare beslissingen. Zo gaf hij een corner in plaats van een achterbal en zij scoren daar uit. En hij heeft nog een penalty waarbij wij zogenaamd hands zouden maken”, aldus Renger.

Toen het snel na rust 1-4 werd, zag het er slecht uit voor OSV. Er werd snel een blik geworpen op de standen op de andere velden, want ook rechtstreekse degradatie was nog altijd niet helemaal afgewend. “Maar daarna draaien we het helemaal om en maken we nog 5 goals. We hebben best lang 1 op 1 gespeeld, want we hadden niets meer te verliezen. En elke kans was raak, het is ook weleens lekker om aan die kant te zitten”, aldus een blije trainer. Davey de Haze was 2 keer trefzeker en Tim Kuiper maar liefst 4 keer. 

 OSV is nu in ieder geval zeker van de nacompetitie. De ploeg weet bovendien zeker dat het elfde wordt en kan dus al berekenen wie de eerste tegenstander wordt. Hoogst waarschijnlijk zal dat Stormvogels worden. “We kunnen nu in ieder geval met een goed gevoel de nacompetitie in en daarin willen we ons echt laten zien als ploeg. Deze club verdient het om in de tweede klasse te spelen.” 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV