Home / Derde Divisie zaterdag / Koppers stopt als prof en sluit aan bij Ajax zaterdag
Dico Koppers

Koppers stopt als prof en sluit aan bij Ajax zaterdag

Dico Koppers heeft besloten om zijn carrière als profvoetballer af te sluiten, zo maakte de voetballer zelf bekend via Instagram. De verdediger doorliep de jeugdopleiding van Ajax, waar hij ook zijn debuut maakte in het profvoetbal.

Via ADO Den Haag, FC Twente, Willem II, PEC Zwolle en Almere City keert hij nu weer terug bij Ajax. De verdediger sluit aan bij de zaterdagtak van Ajax, die in de Derde Divisie speelt. Bovendien krijgt hij bij Ajax de mogelijkheid om verder te kijken welke kant hij op wil in zijn carrière. Hij zal starten met een trainerscursus en met een HBO-opleiding.

Het hele bericht van Koppers lees je hieronder:

View this post on Instagram

New life ‼️ Na 10 jaar profvoetbal heb ik besloten om voor nu een andere weg in te slaan. Voor velen misschien verrassend, maar voor mezelf niet. De laatste jaren heeft het me vooral veel energie gekost en het plezier werd steeds minder. Door meerdere blessures ben ik helaas nooit lekker in mijn ritme gekomen. Ik voel dat het tijd is om andere dingen te gaan ontdekken en nieuwe dingen te leren! Ik heb prachtige momenten meegemaakt.. Mijn debuut voor AJAX in de Klassieker tegen Feyenoord, spelen tegen Manchester United in Europese wedstrijden, kampioen worden, spelen voor Jong Oranje en natuurlijk scoren in de Eredivisie. Niet te vergeten alle gekke teamgenoten die ik heb leren kennen. Deze momenten zal ik echt nooit vergeten ❤️ Ik ga natuurlijk niet stilzitten.. Leuk om te melden is dat ik na AJAX, ADO den Haag, FC Twente, Willem II, PEC Zwolle en Almere City weer terug zal keren bij AJAX ❌❌❌ Ik krijg bij AJAX de kans om in de organisatie mee te kijken en zo te ontdekken wat ik leuk vind! Ook ga ik de trainerscursus volgen en zal Ajax me hierin helpen en begeleiden. Daarnaast ga ik aan een studie beginnen (HBO Business & Innovation) en nog lekker voetballen bij Ajax Zaterdag 1 😁 Als ik één ding heb geleerd in de voetballerij, is dat je nooit weet hoe het loopt. Voor nu stop ik met profvoetbal en daar heb ik vrede mee. Aan alle clubs waar ik heb gespeeld en alle lieve mensen die me gesteund hebben tijdens mijn carrière en vooral papa en mama: dank jullie wel ❤️

A post shared by Dico Koppers (@dicokoppers) on

 

Send this to a friend