Home / Derde Divisie zondag / Koroglu verlaat OFC en zoekt nieuwe uitdaging
Atam Koroglu

Koroglu verlaat OFC en zoekt nieuwe uitdaging

Atam Koroglu heeft na 4 seizoen besloten om afscheid te nemen van OFC. En hoewel de doelman inmiddels 40 is, is het afscheid bij OFC wat hem betreft geen afscheid van het voetbal: “Ik hoop op een nieuwe uitdaging in de Tweede of Derde Divisie. Ondanks m’n leeftijd voel ik me nog hartstikke fit.”

Vorige week besprak hij met OFC dat hij de club wilde gaan verlaten: “Ik heb hier 4 jaar gespeeld en had als doel om met de club naar de Tweede Divisie te gaan. Dat is helaas niet gelukt en daar ben ik zelf ook debet aan”, vertelt de doelman. “Maar we hebben het geprobeerd. Nu is het tijd voor iets nieuws.” Door het besluit van de KNVB om het seizoen te beëindigen, heeft hij zijn laatste wedstrijd voor OFC al gespeeld: “Dat is jammer, maar gezondheid staat natuurlijk op plaats 1. Dat is veel belangrijker dan of ik het seizoen bij OFC mooi af kan maken.”

Hoewel promoveren met OFC niet lukte, kijkt hij terug op een mooie tijd in Oostzaan. Koroglu hoopt nu dus op een nieuwe uitdaging op een zo hoog mogelijk niveau. “Mensen denken al gauw ‘oh, hij is al 40’. Maar mensen die mij kennen, weten dat ik keihard train. Dit seizoen heb ik ook laten zien dat ik het niveau nog prima aan kan”, zo is hij overtuigd. “Als een club uit de Hoofdklasse een goed verhaal heeft, wil ik daar ook zeker naar luisteren. Bijvoorbeeld als ik daarna door kan als keeperstrainer”, vervolgt hij. Koroglu heeft een voorkeur voor een zaterdagclub: “Ik heb bijvoorbeeld prachtige jaren gehad bij Katwijk, in wat toen nog de Topklasse zaterdag was. Het zaterdagvoetbal ligt me meer, maar ook de zondag blijft een optie.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC