Kyvon Leidsman tekent eenjarig contract bij TOP Oss

Kyvon Leidsman is de nieuwe aanwinst van TOP Oss. De 21-jarige spits komt over van Almere City en heeft getekend voor 1 seizoen met optie tot nog een seizoen bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Leidsman doet al vanaf het begin van de voorbereiding mee bij de Brabantse club. Op de eigen website licht directeur Peter Bijvelds de keuze om Leidsman te binden toe. “Kyvon krijgt bij ons nadrukkelijk de kans om zich te presenteren. Hij heeft in de voorbereiding een uitstekende indruk gemaakt. Hij is als geen ander in staat om met zijn rug naar de goal te spelen en anderen, of zichzelf, in stelling te brengen om een actie te ontwikkelen. We zijn onder de indruk van de oefenstage die hij heeft afgewerkt.”

De Amsterdamse aanvaller kwam vanuit de jeugd bij het Amsterdamse AFC via SC Heerenveen terecht bij De Graafschap. Hier maakte hij indruk door in één seizoen 26 keer te scoren voor Jong De Graafschap waarna hij een contract kreeg aangeboden. Toch bleef een volledige stap naar het eerste elftal uit en in de winterstop 2018/19 vertrok hij naar Almere City.  Vlak na zijn komst in Almere sloeg het noodlot echter toe en scheurde hij zijn kruisband.

Na zijn herstel kreeg Leidsman te horen dat hij moest vertrekken bij de club uit Flevoland. “Een gemiste kans voor Almere maar na een prima indruk achter te hebben gelaten tijdens een stage, slaat spekkoper TOP Oss toe”, aldus zijn zaakwaarnemer Stefano van Delden.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC