Late goal bezorgt FC Aalsmeer de winst

Tóch de winst voor FC Aalsmeer in het treffen met Batavia 90. Tot bijna het eind van het duel stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, maar invaller Lennard Eijsvogels eiste de bal op en hielp de thuisploeg naar een 3-2 zege.

De ploeg van trainer Ted Verdonkschot doet door de late treffer goede zaken. FC Aalsmeer is immers nog in achtervolging op de koploper in de Eerste klasse B. En de verschillen in deze afdeling zijn klein, dus elke misstap kan je duur komen te staan. Door de winst schrijven de Bloemendorpers weer drie punten bij en zijn ze bezig aan een goede reeks. Aalsmeer heeft nu drie wedstrijden op rij gewonnen.

In november 2023 ging Aalsmeer op bezoek bij Batavia 90 in Lelystad en winst toen ook driemaal te scoren, maar toen hield het een clean sheet. Dit weekend kwam Batavia 90 op een 0-1 voorsprong door aanvaller Guido Pauw. Na rust deed FC Aalsmeer wat terug. Giliano Eijken verschalkte met een lob de Batavia-doelman en zette FC Aalsmeer op gelijke hoogte.

Lennard Eijsvogels, was ingevallen, en zette zijn team enkele minuten later met een schuiver op een 2-1 voorsprong. Lang stond FC Aalsmeer niet op voorsprong. Want de bezoekers uit Lelystad kwamen langszij door een treffer van oud-profvoetballer Anthony Berenstein: 2-2. Het leek erop dat de ploegen op een gelijkspel afstevenden, de 2-2 bleef immers op het scorebord staan. Tot enkele minuten voor tijd. Eijsvogels claimde de bal bij een vrije trap en ging klaar staan. In de korte hoek schoot hij raak: 3-2!

Eijsvogels weet dit jaar het doel wel te vinden tegen Batavia 90. Hij maakte vijf van de zes Aalsmeerse doelpunten. Door de overwinning voor FC Aalsmeer, waardoor er weer drie punten zijn bijgeschreven. Bekijk hier de stand, uitslagen en programma in de Eerste klasse B.

Meer foto’s van Ton van Eenennaam zijn hier te vinden.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)