Latif Wooter blijft verbonden aan CTO’70: “We zijn de goede weg ingeslagen”

Latif Wooter gaat volgend seizoen op voor zijn derde jaar als trainer van CTO’70. De oefenmeester ziet nog genoeg redenen om bij de Duivendrechtse zaterdag vierdeklasser te blijven.

Het bestuur was volgens Wooter positief over de ontwikkelingen van de groep. “Als je kijkt waar wij vorig jaar stonden en dat vergelijkt met nu, zie je vooruitgang. Hetzelfde geldt voor het spel wat wij laten zien. De Zaterdag 1 is een groeiend geheel aan het worden in het Amsterdamse voetbal. Van tegenstanders krijgen wij tegenwoordig ook alleen maar positieve berichten en de spelers stralen enthousiasme uit. We zijn echt de goede weg ingeslagen.”

Wooter is met de Duivendrechters bezig aan een sterk seizoen, resulterend in de koppositie in de zaterdag vierde klasse D. “De tweede seizoenshelft moeten wij lekker gaan voetballen. Het doel is om elk jaar drie stappen vooruit te gaan. Op het moment dat ik kwam, was het doel om in vijf jaar tijd drie keer te promoveren. Als je dit seizoen bekijkt, staan we er goed voor. De andere stappen zijn een platform worden waar jonge jongens zich kunnen ontwikkelen voor betere amateurverenigingen. En aan de hand van de spelers die blijven een stabiele derdeklasser worden.”

De 36-jarige oefenmeester voelt zich thuis bij CTO’70. “Ik krijg hier de ruimte om mijn ding te doen en kan mijn eigen invulling eraan geven. Het is een club die veel geeft om zijn stafleden en dat waardeer ik. Dat zijn ook de punten waardoor ik mij hier thuis voel. Ik hoop het hoogst haalbare te bereiken en het liefst met CTO door te groeien naar een hoger niveau.”

Verslag Roy Baltus

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)