Home / Algemeen / Legmeervogels gaat de nacompetitie in zonder Ton Pronk en Iwan Kolf

Legmeervogels gaat de nacompetitie in zonder Ton Pronk en Iwan Kolf

Legmeervogels heeft besloten om bij het spelen van de nacompetitie voor behoud in de eerste klasse geen gebruik meer te maken van de trainingen en coaching van de hoofdtrainer Ton Pronk en zijn assistent Iwan Kolf.
“Ondanks dat Legmeervogels tevreden is over de manier waarop Ton en Iwan zich in de afgelopen moeilijke periode hebben ingezet is er toch besloten om een nieuwe prikkel te geven aan de selectiegroep”, zo laat de club weten. Die nieuwe prikkel moet gegeven worden door Jack Honsbeek, die eerder 4 jaar trainer was bij Legmeervogels. De afgelopen jaren was hij werkzaam in China en sinds een paar weken is hij terug in Nederland. Samen met Jeroen Westera en Edwin Bakker, de huidige trainers van de O19, staat hij de komende week voor de groep.
“Jeroen en Edwin kennen de club en deze jonge selectie goed. In combinatie met de ervaring van Jack, hopen we dat dat voor de prikkel gaat zorgen die we zochten. Of dit de goede keuze was, zal komende week moeten blijken”, aldus technisch manager Henny Snel, die benadrukt dat er geen rancune of negatieve gevoelens richting Pronk en Kolf zijn. De trainer zelf gaf aan zich te kunnen vinden in de berichtgeving vanuit Legmeervogels.
Legmeervogels treedt zondag in de nacompetitie aan tegen Theole. Bij winst komt Legmeervogels uit tegen de winnaar van het duel tussen FC Den Helder en IVV, de nieuwe ploeg van Pronk en Kolf.
Archieffoto: Koos van der Leest
Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)