Legmeervogels haalt RODA’23-trio en Nabil Haddouzi (AGB)

Zondag eersteklasser Legmeervogels heeft in één klap tien blijvers en acht nieuwkomers gepresenteerd voor de selectie van volgend seizoen. Drie hiervan zijn afkomstig van tweedeklasser RODA’23: Quint Piris, Jasper Burgers en Sven van Beek.

De twee laatstgenoemden keren terug in Uithoorn, waar zij de jeugd doorliepen en een jaar geleden vertrokken vanwege gebrek aan speeltijd. “We zijn blij dat zij terugkomen. Ook in Quint zien wij een talentvolle speler en hij is een Uithoornse jongen”, zegt technisch manager Henny Snel. Tevens spelen ook Nabil Haddouzi (AGB, woonachtig in Uithoorn), Elroy Tuur (Ter Leede), Regilio Kranenburg (Elinkwijk), Daley Venghaus (OFC) en doelman Folke Maenhout (VSV) volgend seizoen voor de huidige nummer vijf van de zondag eerste klasse A.

Van de huidige selectie hebben Mitchel Verschut, Nick Verschut, Faouzi Ben Yerrou, Kenneth Nolk van Gogh, Revelinio Slijters, Jordi van Gelderen, Othman Lechkar, Mitch Vernooij, Yorick van der Deijl en keeper Lev Persoon toegezegd te blijven. Daar tegenover staat het vertrek van Martijn Tjon-A-Njoek (Hoofddorp), Dalian van Damme (Hillegom), Halil Süzülmüs (Fortuna Wormerveer), Dennis Bakker (Rijnvogels), Puck Postma (SJC), Noud Schartman (WVHEDW), Jordan de Jong (AFC’34), Clé Vos de Mooij (Ter Leede) en Joey Sack (stopt).

“We hebben bewust gekozen voor een groep van zestien veldspelers en twee keepers, waardoor er doordeweeks op het trainingsveld altijd ruimte is voor vier spelers uit het tweede elftal die kunnen aansluiten en zich zo verder ontwikkelen”, vervolgt Snel. “We zijn absoluut tevreden met deze jonge groep, met een duidelijk Uithoorns gezicht.”

Foto boven: Koos van der Leest | Jasper Burgers en Quint Piris maken samen de overstap naar Legmeervogels

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)