Legmeervogels & SDZ spelen doelpuntloos gelijk

Op Sportpark Randhoorn stond deze zondag een regionaal onderonsje op het programma. In Uithoorn kwam SDZ op bezoek bij Legmeervogels. De wedstrijd eindigde zoals deze begon: 0-0.

Bij SDZ-trainer Thijs Sluijter heerste er na het duel berusting. “Je wilt elke wedstrijd winnen en de drie punten verzamelen. Alleen is het gelijkspel nu ook prima.” Zijn manschappen hadden het afgelopen donderdag opgenomen tegen toenmalig koploper AFC’34 en daar een overwinning uit het vuur gesleept. “Het team had het vandaag zwaar na donderdag. We misten de echte scherpheid, het was het net niet. Vooral in het afronden van kansen.”

De oefenmeester zag SDZ tot meerdere mogelijkheden komen, maar ook Legmeervogels van trainer Ton Pronk wist meerdere kansen te creëeren. Een kwartier voor tijd kreeg Leon Schipper zijn tweede gele kaart van arbiter Robbie Tiesinga en kon daardoor inrukken. Sluijter: “Voor SDZ werd het toen lastig. We hadden de wedstrijd ook zomaar kunnen verliezen.” Al met al kon Sluijter leven met de uitslag. De wedstrijd kon beide kanten uitvallen: “Uiteindelijk is een punt ook prima. We waren vandaag niet bij machte voor meer.”

Voor SDZ staat er komende week weer een midweekse wedstrijd op het programma. De Amsterdammers spelen weer een uitwedstrijd, ditmaal bij Hoofddorp. Laatstgenoemde ploeg won zondag met 4-2 van Hillegom. Aankomende zondag speelt ontvangt SDZ DSOV uit Vijfhuizen. Voor Legmeervogels geen doordeweekse wedstrijd. Zondag gaat hoofdtrainer Pronk met zijn mannen op bezoek bij FC Uitgeest.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 1a

Bekijk hier alle foto’s van Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)