Legmeervogels in slotfase onderuit tegen LSVV

Legmeervogels is de competitie gestart met een 2-1 nederlaag na een roerig duel bij LSVV in Scharwoude. Een kwartier voor tijd leidde de ploeg uit Uithoorn nog met 0-1.

De wedstrijd was amper begonnen toen Legmeervogels al met 10 man verder moest. Daley Venghaus kreeg in de derde minuut al de rode kaart te zien van de scheidsrechter nadat hij verbaal over de schreef ging. Na een halfuur hadden beide ploegen echter weer evenveel spelers op het veld staan, want ook aan de kant van LSVV viel een rode kaart. William van der Leeden zette een stevige tackle in en moest vervolgens ook het veld verlaten.

Dat waren direct de twee meest noemenswaardige gebeurtenissen van de eerste helft, goals vielen er toen nog niet. Vlak na rust gebeurde dat wel, toen Quint Piris Legmeervogels met een fraaie lob op voorsprong zette. Het 10 tegen 10 duel leek te eindigen in een nipte zege voor Legmeervogels, maar in het laatste kwartier trok LSVV het duel naar zich toch. Goals van Martijn Groof en Toine Merk zorgden voor een 2-1 zege voor LSVV.