Lesje effectiviteit voor OSV tegen EVC

In de thuiswedstrijd tegen EVC is OSV met 1-4 onderuit gegaan. Een lesje effectiviteit, zo noemde OSV-trainer Maurice Renger het: “EVC heeft in totaal 6 kansen gehad en daarvan gaan er 4 in.”

OSV was zelf toch ook zeker niet kansloos, maar had meer moeite om het net te vinden: “We hadden in de eerste helft de wind mee en wilden daarvan profiteren. Maar tot aan de zestien was het leuk en daarna deden we er te weinig mee. Aan de andere kant hebben zij drie uitbraken en maken ze drie goals, dan zit je in zak en as.” Tussendoor vond Zino Hartgers namens OSV ook nog wel het net, maar de 1-3 ruststand bood weinig perspectief. In de tweede helft moest Koen Verlaat na een tweede rode kaart ook nog vertrekken en was het helemaal klaar. EVC maakte daarna nog de 1-4.

Omdat concurrenten Zwaluwen ’30 en AMVJ wel een punt pakten, wordt het ontlopen van de nacompetitie een steeds lastiger verhaal voor OSV: “Het was 5 voor 12 en het is nu 1 voor 12, dat beseffen we ook. De drive en de werklust is er zeker, maar het valt steeds net de verkeerde kant op. De komende weken moeten we laten zien dat we tweede klasse waardig zijn.”

Het gat met een veilige plek is nu 6 punten. Volgende week gaat OSV op bezoek bij Zandvoort. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV