Makkelijke middag voor DCG in Weesp

Het was zondagmiddag een makkelijke middag voor DCG tegen FC Weesp. In Amsterdam werd het eerder dit seizoen 9-0, nu werd 0-3.

Bij rust stond er een 0-2 stand op het scorebord. Via Lesley van Dams had DCG de leiding genomen. Na een vrije trap van Nourredine Harrouni was de bal bij Kevin Coenraad terecht gekomen. Coenraad gaf de bal voor, waarna Van Dams de bal diagonaal in het doel werkte. Tien minuten na de eerste goal werd het ook 0-2. Na een mooie combinatie tussen Harrouni, Omar el Aamrani en Anass Benhammouch schoot laatstgenoemde de bal fraai in de verre hoek. Hoewel het verschil inmiddels twee goals was, zette FC Weesp weinig druk. Het bood DCG de gelegenheid om het ook wat rustiger aan te doen en met een 0-2 stand werden de kleedkamers opgezocht.

Na rust maakte DCG er nog een goal bij. Coenraad legde de bal achter de verdediging van Weesp, Benhammouch ging er achteraan en maakte de 0-3. Daarmee was het duel helemaal gespeeld. “Qua positiespel was het niet altijd heel goed vandaag, het grasveld maakte goed voetbal ook lastig. Maar al met al was het gewoon een lekkere middag zo en zijn we blij dat we er weer drie punten bij hebben”, aldus DCG -trainer Senel Cebar.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Bekijk hier alle foto’s van Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)