Home / Algemeen / Manolito Joren (Elinkwijk) volgende versterking voor HBOK

Manolito Joren (Elinkwijk) volgende versterking voor HBOK

Manolito Joren keert komende zomer terug in de regio. De 22-jarige rechtsback verruilt zondag tweedeklasser Elinkwijk voor derdeklasser HBOK, waar hij de vierde versterking voor volgend seizoen is.

Joren trainde al paar keer mee in Zunderdorp en dat gaf hem een goed gevoel. “Iedereen was tevreden. Ook heb ik een gesprek gehad waarin werd verteld wat het plan van de club is en dat ze hogerop willen. Die ambities spreken mij erg aan. Ik hoop mij bij HBOK nog verder te kunnen ontwikkelen.”

“De reistijd naar Utrecht breekt mij ook een beetje op,” aldus Joren. “Als ik op mijn werk avonddienst heb dan is het lastig om op tijd op trainen te zijn.” Eerder brak hij als A-junior door bij derdeklasser Diemen, werd zelfs genomineerd tot Talent van het Jaar en belandde via het tweede elftal van Ajax in Utrecht. Straks keert hij dus weer terug op de Amsterdamse velden. Wel hoopt hij bij Elinkwijk het seizoen nog goed af te kunnen sluiten. “Aan het begin van het seizoen ging het wat minder, maar nu draaien we wel lekker.”

Toch kijkt Joren stiekem al een beetje uit naar volgend seizoen. “Als HBOK promoveert naar de tweede klasse is de doelstelling om mee te draaien in de top vijf en misschien wel meteen te promoveren naar de eerste klasse. Maar eerst maar een basisplek veroveren. Ik ken bij HBOK niemand, dus ik zal extra mijn best moeten gaan doen, net zoals bij Elinkwijk.”

Tekst: Jesper Roele
Foto: Koos van der Leest

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend