Home / advertorial / DEADLINE: Laatste kans voor het FIFA toernooi van morgen bij clubhuis Swift!

DEADLINE: Laatste kans voor het FIFA toernooi van morgen bij clubhuis Swift!

Het Amsterdamsche Voetbal organiseert in samenwerking met WEPLAY ESPORTS op zaterdag 23 december het ‘FIFA 18 Kampioenschap van Amsterdam’ voor eerste elftal-spelers! Welke club heeft de beste gamers in hun elftal en mag zich straks e-sports Kampioen van Amsterdam noemen? 

Elk eerste elftal uit de regio kan één afgevaardigde en meerdere reserve spelers aanmelden. Afgevaardigde spelers hebben een gegarandeerde deelname. Omdat er plek is voor tachtig deelnemers, zal er bij overvolle inschrijving geloot worden onder de reserve spelers. WEPLAY ESPORTS zorgt voor alle Playstations en schermen, AVV Swift stelt de locatie ter beschikking en Het Amsterdamsche Voetbal organiseert het toernooi. Het belooft een waar spektakel te worden voor de FIFA liefhebber, may the best man win!

Naast het e-sports toernooi zal er de voetbalquiz worden gespeeld onder leiding van hoofdredacteur Mathijs Groenewoud. Je bent van harte welkom om los van het toernooi mee te doen aan de quiz en je kennis te testen. Ook hier zijn prijzen te winnen. Voor de quiz is geen inschrijving vereist.

Locatie: Kantine van AVV Swift, Olympiaplein, Amsterdam
Tijd: 14.00 – 18.00 uur, zaterdag 23 december
Toegang: Gratis
Deelname FIFA: Gratis, inschrijven via onderstaande knop.
Deelname Quiz: Gratis.

Prijzen worden beschikbaar gesteld door de sponsors van Het Amsterdamsche Voetbal. Sportshowroom schenkt trainingspakken uit hun webshop. Power Unlimited schenkt Playstation 4 en Xbox One games. 

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)