Home / Algemeen / Mehanovic (JOS) en Riemslag (Legmeervogels) eerste aanwinsten Sporting Martinus

Mehanovic (JOS) en Riemslag (Legmeervogels) eerste aanwinsten Sporting Martinus

De nieuwe Sporting Martinus-trainer Tom Verhoek heeft zijn eerste versterkingen voor volgend seizoen binnen. Aldin Mehanovic komt met de oefenmeester van JOS/Watergraafsmeer mee naar Amstelveen. Jeffrey Riemslag maakt de overstap vanaf Legmeervogels.

“Ik ken Tom al sinds ik bij JOS voetbal. Een goede en ambitieuze trainer”, zegt Mehanovic. Dit seizoen komt hij weinig aan spelen toe in het eerste elftal. “Ik Ik heb geen zin om nog een jaar in het tweede te spelen. Daarentegen woon ik in Amstelveen en is Sporting Martinus voor mij om de hoek. Bovendien ben ik bezig met mijn maatschappelijke carriere, dus het voetballen in de derde klasse is absoluut geen probleem voor mij.”

Direct na de aanstelling van Verhoek bij de derdeklasser werd de 26-jarige middenvelder benaderd. “Het eerste gesprek was positief en het werd steeds positiever. De plannen van de trainer spraken mij erg aan en ik had er wel oren naar. Het zijn toch twee niveaus lager, dus daar had ik nog wel een beetje mijn twijfels bij. Maar het is een mooie uitdaging om voor promotie te gaan spelen. Met het aanvallende en verzorgde voetbal dat Tom altijd speelt, denk ik dat we daartoe in staat zijn.”

Riemslag is via aanvoerder Jesse Correia, een goede vriend van hem, in contact gekomen met Sporting Martinus. De linksback doorliep de jeugd van Legmeervogels en bereikte daarna ook het eerste elftal, maar heeft dit seizoen geen basisplaats meer bij de zondag eersteklasser. Daarnaast maakt Nils Spooren komende zomer de overstap vanuit de Onder-19 naar de A-selectie.

Foto: Martin van Zurk