Home / slideshow / Met moeite sprokkelt Legmeervogels en punt tegen LSVV

Met moeite sprokkelt Legmeervogels en punt tegen LSVV

Legmeervogels heeft het lastig in Zondag 1a en wacht nog op de eerste overwinning. Het is punten sprokkelen voor de ploeg uit Uithoorn en dat was tegen LSVV niet anders. Vijf minuten voor tijd wist Legmeervogels de gelijkmaker op het bord te zetten en zo een punt veilig te stellen.

Al na een paar minuten moest LSVV wisselen vanwege een blessure bij Toine Merk. Zijn vervanger Sven de Ruijter werd vervolgens in de rust ook gewisseld met een blessure. Ondanks die tegenslagen was de thuisploeg de bovenliggende partij en had het de beste kansen. Een minuut of tien na rust had Martijn Grooff LSSV bovendien met het hoofd op voorsprong gezet.

Maar een paar minuten voor tijd kwam dus de 1-1. Uit een corner viel de gelijkmaker. Het leek Mitchell Verschut te zijn die de bal binnen werkte, maar het was een behoorlijke chaos voor het doel. Doelman Lars van Zijl keerde de bal nog wel, maar deze was al achter de lijn geweest.

Weer geen zege voor Legmeervogels dus, al zat dat er tegen LSVV ook niet in. Over twee weken weer een nieuwe kans. Dan gaat de competitie verder en ontvangt Legmeervogels AGB.

Bekijk hier de stand en het programma in Zondag 1a

Foto’s: Michel Bes

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)