Middag om snel te vergeten voor AGB bij Vitesse ’22

Op bezoek bij Vitesse ’22 heeft AGB een vervelende nederlaag geleden, waardoor het gat met koploper HBC groeit tot 4 punten. In Castricum werd het 3-0.

De thuisploeg opende al na vijf minuten de score na een goede verre uittrap van doelman Tom Laan. Vitesse ’22 kwam er goed uit en Rik Beentjes kon er vandoor. Zijn schot werd nog gekeerd door Selahattin Dagasan, maar de rebound was raak voor Max Lodewijks, hij kopte raak. Daarna had diezelfde Lodewijks een goede kans op de 2-0, maar hij raakte de paal. Met een half uur op de klok viel de tweede goal alsnog, Rick Poel kopte binnen. Aan de andere kant wist AGB niet heel veel te creëren, al was Adil Amghar el Yettefti nog dicht bij de aansluitingstreffer. Maar Lodewijks wist zijn inzet vlak voor de goal weg te werken.

Na driekwart wedstrijd viel ook nog de 3-0 uit een counter, waarvan Luuk ten Broek het eindstation was. Een kwartier voor tijd moest AGB ook nog met tien man verder, toen Hamza Amghar el Yettefti een rode kaart kreeg.

Een middag om snel te vergeten dus voor AGB, dat komend weekend in de kwartfinale van de districtsbeker op bezoek gaat bij Scherpenzeel.

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB