Van der Mije bezig aan laatste maanden bij JOS

Zondag eersteklasser JOS/Watergraafsmeer zal op zoek moeten naar een nieuwe trainer. Roy van de Mije heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging en de club na twee seizoenen te verlaten.

Van der Mije, die momenteel met JOS bovenaan staat in de zondag eerste klasse A, maakte dat afgelopen week bekend bij het bestuur van de club. “Vorige week maandag heb ik het de technische verantwoordelijke mensen binnen de club laten weten dat ik stop na dit seizoen. Ik heb die keuze echt op gevoel gemaakt. Mijn ambitie en visie komt niet overeen met wat de club wil en dan moet je gewoon voor iets anders kiezen.”

“Vorig seizoen zijn er veel dingen gebeurd en dat heeft me toch een heel slecht gevoel gegeven. Ik wil daar niet verder op in gaan, maar dat heeft me veel energie gekost. Mede daardoor heb ik een hele nieuwe groep moeten samenstellen (25 spelers, red.). We staan nu bovenaan, maar toch is dat dus geen reden om te blijven. Ook al werk ik nu met een fantastische groep. Ik volg echt mijn gevoel.”

De laatste maanden werd Van der Mije door diverse clubs benaderd om tussentijds over te stappen. “Ik wil gewoon kosten wat kost met succes vertrekken hier. Daar laat ik echt niets of niemand tussen komen. Ik ga daar als een waakhond voorliggen.”

Van der Mije die eerder werkzaam was bij United/Davo, Young Boys, Blauw Wit en EDO is wel al door een aantal clubs gepolst, maar heeft nog geen idee waar hij komend seizoen werkzaam zal zijn. “Ik heb nog met geen enkele club gesproken voor het komende seizoen. Dat geeft dus aan dat mijn beslissing puur op gevoel is genomen en niet met mijn verstand.”

Foto’s Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)