Mo El Bouziani gaat tweede jaar in bij Purmersteijn: “Jongens laten zien dat ze er zin in hebben”

Mo El Bouziani begint met een positief gevoel aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Waar hij afgelopen jaar nog hard werkte om het team naar zijn hand te zetten, hoopt de oefenmeester met een aantal gerichte versterkingen de volgende stap met Purmersteijn te zetten. “De jongens laten zien dat ze er zin in hebben”, oordeelt hij.

Eind juni liet El Bouziani de selectie kennis met elkaar maken, waarna een vakantiebreak gepland stond. De hoofdtrainer besloot eind juli weer te beginnen, waarbij hij direct de beschikking had over een groot gedeelte van de selectie. “Allereerst ben ik blij dat we het voor elkaar kregen om de jongens te behouden die vorig seizoen al tot het team behoorde. Zij moeten een belangrijke fundament vormen voor de resultaten van komend seizoen.”

Daarnaast besloot Purmersteijn om nog een aantal spelers aan de groep toe te voegen. “We vonden dat we in aanvallend opzicht meer creativiteit en individuele kwaliteit nodig hadden om wedstrijden over de streep te trekken. Zo hebben we vier aanvallers gehaald die dat in zich hebben. Met Floris Coffeng (afkomstig van Zwaluwen ’30, red.) hebben we eveneens een ander type middenvelder kunnen binnenhalen. Naast Niels Post als keeper was Joey Lieshout natuurlijk een buitenkansje.”

Naam: Vorig seizoen:
Nick van Santen Purmersteijn
Niels Post FC Purmerend
Timo Polman Purmersteijn
Senna den Dunnen Purmersteijn
Nathan Sibilo Purmersteijn
Jordy Beekhof Purmersteijn
Ufuk Ulker Purmersteijn
Marlon Amankwah Purmersteijn
Joey Mers Purmersteijn
Rowan Meijer Purmersteijn
Thomas Schaap Purmersteijn
Job van der Meulen Purmersteijn
Mircle Elstak Purmersteijn
Jay Vorselman Purmersteijn
Genairo Promes Purmersteijn
Mylan Polman Purmersteijn
Younes Oulhou Alphense Boys
Rachad Madi DOVO
Hicham Lechkar DSOV
Floris Coffeng Zwaluwen ’30
Luca Gilliot Purmersteijn Onder 23
Joey Lieshout Cyprus

Tekst: Jordi Smit
Foto: José Mol

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)